full
color
#666666
https://www.multit.nl/wp-content/themes/zap-installable/
https://www.multit.nl/
#0d85ca
style2
+31(0)224 591305
Pastoor Velzeboerstraat 2, 1756 AW, ´t Zand (NH)

Over MultIT

Over MultIT

MultIT is een dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met het analyseren van vraagstukken en de realisatie van oplossingen op het gebied van ICT. Het bedrijf is gevestigd in ’t Zand en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van professionele automatisering.

De leiding van MultIT is in handen van Klaas-Jan Weel. Hij is afgestudeerd aan de HEAO in Alkmaar en hij is sindsdien actief in de automatisering.

Er is inmiddels een brede relatiekring opgebouwd waar we altijd op terug kunnen vallen als het om zaken gaat waar zeer gespecialiseerde kennis voor vereist is. Zo kunnen wij terugvallen op gerenomeerde installatiebureaus ten behoeve van de ondersteuning op het gebied van infrastructuur en installatiewerkzaamheden. Bovendien beschikken wij zelf over verschillende certificaten, zodat lastige IT-vraagstukken voor ons geen probleem, maar juist een uitdaging zijn.

Ook betrekken wij jonge enthousiaste studenten bij onze werkzaamheden en streven ernaar op deze manier de continuïteit van onze organisatie in de toekomst te kunnen waarborgen. MultIT kenmerkt zich door een klantgerichte instelling, goede service en professionele oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Tegenwoordig is automatisering een belangrijk onderdeel geworden van onze samenleving. De kans is groot dat ook binnen uw bedrijf de laatste jaren automatisering een belangrijke rol is gaan spelen. Het is dan ook belangrijk dat deze systemen blijven draaien omdat een storing het hele bedrijf kan stilleggen.

Of u nu een netwerk heeft of stand-alone systemen gebruikt, een storing leidt al snel tot improductiviteit van enkele personen of in het ergste geval van het hele bedrijf.

MultIT realiseert zich dit en komt daarom met netwerkoplossingen die dit soort problemen tot een minimum beperken waardoor uw bedrijfsvoering ongestoord zijn gang kan gaan en improductiviteit wordt gereduceerd.

Wij realiseren dit door de volgende punten in acht te nemen:

-Betrouwbare hoogwaardige componenten te gebruiken die zich in de praktijk bewezen hebben
-Software te gebruiken die op de systemen en op elkaar aansluit
-Ervaring
-Professionele oplossingen
-Goede support bestaande uit bezoek en remote support
-Uw organisatie te betrekken bij de implementatie van het systeem/netwerk zodat kleine problemen snel kunnen worden opgelost

Maar niet alleen op het gebied van de ondersteuning kan MultIT iets voor u betekenen. Ook bij de aanschaf van o.a. computers, randapparatuur, netwerken of simpele kantoorsupplies kunt u rekenen op een deskundig advies en daarop aansluitend een uitstekende service en maatwerk.

Vrijblijvende afspraak maken

default
Berichten laden...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
off