Slider

Op dit moment werken er bij MultIT 8 teamleden. We stellen ze graag aan u voor!


Bas

Bas

Officemanager, WiFi expert, verkoop

Bas is ondertussen zo lang bij ons dat we ons MultIT zonder hem niet meer kunnen voorstellen. Hij komt veel bij klanten en is dus ook echt een van de gezichten van de zaak! Onze rots in de branding staat altijd voor je (en ons) klaar!

Ronald

Ronald

Support

Kom je op bezoek bij ons op kantoor, dan is Ronald een van de eerste gezichten die je ziet. Hij is inmiddels al aardig wat jaren bij ons en wij hebben geleerd: als je je probleem bij Ronald neerlegt, dan komt het altijd goed!

Remko

Remko

Support

Voor problemen die niet remote opgelost kunnen worden, stapt Remko graag in zijn auto om je ter plekke te komen helpen.

Robbert

Robbert

Support

Onze man van de ingewikkelde problemen of grotere netwerken die onderhouden moeten worden. Vergelijkbaar met een wandelende database, zoveel kennis!

Suzanne

Suzanne

Administratie

Om wat meer balans te brengen in ons kantoor moeten er natuurlijk ook een paar gezellige dames meewerken. Suzanne is 1 dag per week aanwezig om de administratie bij te werken.

Laura

Laura

Vennoot, Administratie, P&O, de stem van onze telefonische welkomstboodschap…

Veel randzaken worden door Laura geregeld. Zodat de rest van het team kan doen waar zij goed in zijn, jou helpen!

Klaas-Jan

Klaas-Jan

Vennoot MultIT

Wil je iemand mee laten denken met jouw bedrijf, om zo een zo perfect mogelijk werkend netwerk te creëeren? Dan is KJ degene die je moet bellen! Hij beantwoordt graag jouw IT vragen in begrijpelijk Nederlands of Engels.